STN EN 14894: 2012 (07 8636), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Označovanie fľiaš a sudov. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14894: 2011