STN EN 14894: 2012 (07 8636), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Označovanie fľiaš a sudov. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárstvo. Spotrebiče na horľavé plyny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14894: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14894 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahradila STN EN 14894 z decembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárstvo. Spotrebiče na horľavé plyny
Norma je nahradená normou STN EN 14894 z marca 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy