STN EN 61534-1: 2012 (35 7120), Systémy zbernicového vedenia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61534-1: 2011