STN EN 61534-1: 2012 (35 7120), Systémy zbernicového vedenia Časť 1 Všeobecné požiadavky - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61534-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 61534-1 zo septembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 61534-1 zo septembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 22. 6. 2014
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy