STN ISO/IEC 27005: 2012 (36 9789), Informačné technológie. Bezpečnostné metódy. Riadenie rizík informačnej bezpečnosti. - Ďurčík, Miloslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 27005: 2011