STN EN 1560: 2012 (42 0005), Zlievarenstvo. Systém označovania liatiny. Značky materiálov a číselné označovanie materiálov. - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1560: 2011