STN EN 1560: 2012 (42 0005), Zlievarenstvo. Systém označovania liatiny. Značky materiálov a číselné označovanie materiálov. - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1560: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1560 z augusta 2011, ktorá od 1. 8. 2011 nahradila STN EN 1560 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy