STN EN 15102 + A1: 2012 (50 3408), Dekoratívne obklady stien. Výrobky vo forme zvitkov a dosiek (Konsolidovaný text). - Novák, Erich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15102: 2007 + A1: 2011