STN EN 15102 + A1: 2012 (50 3408), Dekoratívne obklady stien. Výrobky vo forme zvitkov a dosiek (Konsolidovaný text). - Novák, Erich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15102: 2007 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 15102 z mája 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Erich Novák. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy