STN EN 13922: 2012 (69 8519), Nádrže na prepravu nebezpečného tovaru. Obslužné vybavenie nádrží. Systémy na zábránenie prepĺňaniu kvapalnými palivami. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13922: 2011