STN EN 13922: 2012 (69 8519), Nádrže na prepravu nebezpečného tovaru. Obslužné vybavenie nádrží. Systémy na zábránenie prepĺňaniu kvapalnými palivami. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Tlakové nádoby a kotly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13922: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 13922 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Tlakové nádoby a kotly
Keywords: normy