STN EN ISO 12543-1: 2012 (70 1614), Sklo v stavebníctve. Vrstvené sklo a vrstvené bezpečnostné sklo Časť 1 Definície a opis komponentov (ISO 12543-1: 2011) (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12543-1: 2011