STN EN ISO 12543-1: 2012 (70 1614), Sklo v stavebníctve. Vrstvené sklo a vrstvené bezpečnostné sklo Časť 1 Definície a opis komponentov (ISO 12543-1: 2011) - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12543-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 12543-1 z októbra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy