STN EN 14490: 2012 (73 1025), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Klincovanie zemín. - Turček, Peter; Frankovská, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14490: 2010