STN EN 14490: 2012 (73 1025), Vykonávanie špeciálnych geotechnických prác. Klincovanie zemín. - Turček, Peter; Frankovská, Jana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14490: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14400 z decembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Turček, Jana Frankovská. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy