STN P CEN/TS 14038-2: 2012 (73 2152), Elektrochemické úpravy vystužených betónov re-alkalizáciou a extrakciou chloridov Časť 2 Extrakcia chloridov - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 14038-2: 2011