STN P CEN/TS 14038-2: 2012 (73 2152), Elektrochemické úpravy vystužených betónov re-alkalizáciou a extrakciou chloridov Časť 2 Extrakcia chloridov - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 14038-2: 2011
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy