STN EN 14587-2: 2012 (73 6375), Železnice. Koľaj. Stykové odstavovacie zváranie koľajníc Časť 2 Nové ocele koľajníc kvality R220, R260, R260Mn, R350HT zvárané mobilnými zváracími strojmi na staveniskách kde nie je stabilná linka - Matušík, Vladimír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 88 Železničné dráhy a koľajové vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14587-2: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 14587-2 zo septembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Matušík. Technická komisia: TK 88 Železničné dráhy a koľajové vozidlá
Keywords: normy