STN EN ISO 11296-1: 2012 (75 6130), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných beztlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 1 Všeobecne (ISO 11296-1: 2009) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11296-1: 2011 vrátane EN ISO 11296: 2011/Cor. Jun.: 2011