STN EN ISO 11296-1: 2012 (75 6130), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných beztlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 1 Všeobecne (ISO 11296-1: 2009) - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11296-1: 2011 vrátane EN ISO 11296: 2011/Cor. Jun.: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 11296-1 z októbra 2011, ktorá od 1. 10. 2011 nahrádza STN EN 13566-1 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov, TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy