STN EN ISO 11296-3: 2012 (75 6130), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných beztlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 3 Výstelkovanie tesne dosahujúcimi rúrami (ISO 11296-3: 2009 + Cor. 1: 2011) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 11296-3: 2011 vrátane EN ISO 11296-3: 2011/Cor. Jun.: 2011