STN EN ISO 11296-4: 2012 (75 6130), Potrubné systémy z plastov na renováciu podzemných beztlakových kanalizačných potrubí a stokových sietí Časť 4 Výstelkovanie rúrami vytvrdzovanými na mieste (ISO 11296-4: 2009, opravená verzia 2010-06-01) - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou EN ISO 11296-4: 2011