STN EN ISO 14155: 2012 (85 4001), Klinické skúšanie zdravotníckych pomôcok na humanné použitie. Správna klinická prax (ISO 14155: 2011). - Navrátil, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14155: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14155 z júna 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Navrátil. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy