STN EN 15254-4 + A1: 2012 (92 0220), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti. Nenosné steny Časť 4 Zasklené konštrukcie (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15254-4: 2008 + A1: 2011