STN EN 15254-4 + A1: 2012 (92 0220), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti. Nenosné steny Časť 4 Zasklené konštrukcie (Konsolidovaný text) - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15254-4: 2008 + A1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 15254-4 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Norma je nahradená normou STN EN 15254-4 z novembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy