STN EN 71-2: 2012 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 2 Horľavosť - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-2: 2011