STN EN 71-2: 2012 (94 3094), Bezpečnosť hračiek Časť 2 Horľavosť - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 71-2: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 71-2 + A1 z augusta 2007 a anglickú verziu STN EN 71-2 z októbra 2011 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 115 Hračky a výrobky pre deti a na ochranu detí
Norma je nahradená normou STN EN 71-2 + A1 zo septembra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy