STN ISO 29990: 2012 (95 5305), Vzdelávacie služby neformálneho vzdelávania a prípravy. Základné požiadavky na poskytovateľov služieb. - Hrnčiar, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 29990: 2010
Spracovateľ: Miroslav Hrnčiar.
Keywords: normy