STN EN 60400/A1: 2012 (36 0381), Objímky na trubicové žiarivky a na štartéry. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto zmena A1 STN EN 60400: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 60400: 2008/A1: 2011
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy