STN EN ISO 8015: 2012 (01 4204), Geometrické špecifikácie výrobkov (GPS). Základy. Koncepty, princípy a pravidlá (ISO 8015: 2011). - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8015: 2011