STN EN 15250: 2012 (06 1208), Akumulačné zariadenia na pevné palivá. Požiadavky a skúšobné metódy. - Šalvata, Róbert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15250: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 15250 z júla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Róbert Šalvata. Technická komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy