STN EN 15907: 2012 (19 8091), Identifikácia filmov. Zlepšenie interoperability metadát. Súbory prvkov a štruktúry. - Kaščák, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15907: 2010