STN EN 15907: 2012 (19 8091), Identifikácia filmov. Zlepšenie interoperability metadát. Súbory prvkov a štruktúry. - Kaščák, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15907: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15907 z decembra 2010 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Kaščák.
Keywords: normy