STN EN 693 + A2: 2012 (21 0701), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Hydraulické lisy (Konsolidovaný text). - Jánoška, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 693: 2001 + A2: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 693 + A1 z augusta 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Jánoška.
Keywords: normy