STN EN 12464-1: 2012 (36 0074), Svetlo a osvetlenie. Osvetlenie pracovísk Časť 1 Vnútorné pracoviská - Rybár, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12464-1: 2011