STN EN 12464-1: 2012 (36 0074), Svetlo a osvetlenie. Osvetlenie pracovísk Časť 1 Vnútorné pracoviská - Gašparovský, Dionýz; Rakovský, Štefan; Rybár, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 108 Svetlo a osvetlenie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12464-1: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12464-1: 2011 z decembra 2011, ktorá od 1. 12. 2011 nahradila STN EN 12464-1 z februára 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dionýz Gašparovský, Štefan Rakovský, Peter Rybár. Technická komisia: TK 108 Svetlo a osvetlenie
Keywords: normy