STN EN 61029-2-3: 2012 (36 1580), Bezpečnosť elektrického prenosného náradia Časť 2-3 Osobitné požiadavky na hobľovačky a hrúbkovačky - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 610-2-3: 2011
Táto norma nahrádza STN IEC 61029-2-3 z decembra 1999
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy