STN EN 1127-1: 2011 (38 9700), Výbušné atmosféry. Prevencia a ochrana pred výbuchom Časť 1 Základné pojmy a metodika - Studničná, Konštantína (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1127-1: 2011