STN EN 1127-1: 2011 (38 9700), Výbušné atmosféry. Prevencia a ochrana pred výbuchom Časť 1 Základné pojmy a metodika - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1127-1: 2011
Táto norma nahrádza STN EN 1127-1 z mája 2008 v celom rozsahu. STN EN 1127-1 z mája 2008 sa môže súbežne s touto používať do 31. júla 2014
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy