STN EN 12666-1 + A1: 2012 (64 3047), Potrubné systémy z plastov na beztlakové kanalizačné potrubia a stoky uložené v zemi. Polyetylén (PP) Časť 1 Špecifikácie rúr, tvaroviek a systému (Konsolidovaný text) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12666-1: 2005 + A1: 2011