STN P CEN/TS 15293: 2012 (65 6504), Automobilové palivá. Automobilové palivo etanol E85. Požiadavky a skúšobné metódy. - Stacho, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou európskej normy CEN/TS 15293: 2011