STN P CEN/TS 15293: 2012 (65 6504), Automobilové palivá. Automobilové palivo etanol E85. Požiadavky a skúšobné metódy. - Stacho, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou európskej normy CEN/TS 15293: 2011
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza TNI CWA 15293 z decembra 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Stacho. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy