STN EN 15442: 2012 (65 7504), Tuhé alternatívne palivá. Metódy odberu vzoriek. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15442: 2011