STN EN 15443: 2012 (65 7505), Tuhé alternatívne palivá. Metódy prípravy laboratórnej vzorky. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15443: 2011