STN ISO 23601: 2012 (92 0110), Bezpečnostné značenie. Značenie požiarneho evakuačného plánu - Olbřímek, Juraj (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 23601: 2009