STN ISO 23601: 2012 (92 0110), Bezpečnostné značenie. Značenie požiarneho evakuačného plánu - Olbřímek, Juraj; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technická dokumentácia a gemetrické špecifikácie výrobkov; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 23601: 2009
Názov z disku
Spracovateľ: Juraj Olbřímek. Technická komisia: TK 62 Technická dokumentácia a gemetrické špecifikácie výrobkov, TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Textové informácie (technické normy)
Keywords: normy; elektronické dokumenty