STN EN 1999-1-5/NA: 2012 (73 1501), Eurokód 9. Navrhovanie hliníkových konštrukcií Časť 1-5 Škrupinové konštrukcie. Národná príloha - Baláž, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma obsahuje slovenskú národnú prílohu k STN EN 1999-1-5: 2007