STN EN ISO 4753: 2012 (02 1031), Spojovacie súčiastky. Zakončenie súčiastok s vonkajším metrickým závitom ISO (ISO 4753: 2011). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4753: 2011
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4753 z júla 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy