STN EN ISO 4014: 2012 (02 1101), Skrutky so šesťhrannou hlavou. Výrobné triedy A a B (ISO 4014: 2011). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4014: 2011