STN EN ISO 4014: 2012 (02 1101), Skrutky so šesťhrannou hlavou. Výrobné triedy A a B (ISO 4014: 2011). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2012)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4014: 2011
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 4014 z júla 2011, ktorá od 1. 7. 2011 nahradila STN EN ISO 4014 z augusta 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy